Jom Minta NuffNang Duit, Clcik sini..

Followers - JOM Click Folloers ini.. TQ

Syamputra Razali Tupperware

Wednesday, 22 February 2012

Kursus Di Hotel seri Malaysia, Perlis

salam semua..
lama betul tak menulis dalam blog nie
terasa plak macam kekok..
ini kat hotek seri malaysia
dapat plak kursus.. alhamdulillah.. at least boleh release sikit keje yang banyak kat Petaling jaya tu
memang lah best sangat..
ditambah lagik Hyqal meneman ke perlis nie
ye lah.. dia pun tak penah datang perlis
dia berhajat nak main layang layang kat sini
selepas kat pasir gudang johor tak kesampaian nak main layang layang
so.. kursus nie nampak best sangat !!
esok saya bagi liputan yer..

Monday, 6 February 2012

maulidurrasul peringkat negeri selangor

alhamdulillah. dah 2 tahun aku usahakan untuk perayaan ini sambutan maulidurrasul dan budak kolej ada 21 org yg sanggup join dan x balik kampung. aku cadang nak bagi budak budak nie jamuan..

tq semua..


Published with Blogger-droid v2.0.3

Friday, 3 February 2012

Lama Tak Menulis : Nak buat COME BACK

salam..
hari ini bile tengok ada blogger blogger yang aktif dah boleh beli kereta segala bagai..
aku mula jadi rajin tetibe
bukan apa.. sebab Business Minded..
ye lah.. nak bertapa ONLINE memang mudah sekarang
internet di hujung jari
memang mudah.. anytime boleh surfing internet

inilah aku bersemangat nak menulis dan kini aku dah mengatur strategi nak ke KOREA dengan 7000 subsidies..
memang best
dan aku un tengah semangat nak kumpul ahli baru dalam tupperware yang benar - benar minat nak buat bisness nie
so, untuk mereka yang namanyer LELAKI..
tak kisahlah anda lelaki lembut ke.. keras ke.. lelaki PLU ke.. lelaki alim ulamak ker..
asalkan.. nama di IC adalah lelaki..
anda dijemput untuk JOIN team kami..
insyallah.. kami boleh tunjukkan anda bagaimana nak berjaya dalam Multilevel Marketing
dan Tupperware sangat best..
masuklah dulu.. baru tahu !!
siapa yang berminat boleh call saya yer
syamputra razali
012-399 39 47



Thursday, 2 February 2012